top of page

Group

Public·6 members
Liam Nelson
Liam Nelson

Programmu Na Android Batareja

5.Elektriskais Žogs: Iestatiet drošības zonā.Kad auto iekāpj vai no drošības zonas, mobilajā telefonā saņems atgādinājumu pirmo reizi.Jūs varat sekot līdzi auto dinamiku, pat neatverot programmu.

programmu na android batareja

Kaada vispaar jeega meegjinaat kaut ko nolikt? tik ljoti skauz, ka pasam nav, vai nevar atljauties? tak liecies mieraa. taisi labaak rakstu par to, cik tavs androids ir superiigs. (pats lietoju abus) un visi tie 10 iemesli ir dikti padumji. nekad taadiem siikumiem neesmu pieveersis uzmaniibu ne uz vienas, ne otras ieriices. Tev tiesaam uztrauc klaviatuuras dizains utt? :D speeciigi

*iOS ir pieslīpēts un radīts tieši priekš iPhone dzelžiem, turpretī Android automātiski startē virtuālo dzini Dalvik (jebšu tagad jau ART). Priekš spoku dižekspertiem paskaidrošu - ir starpība vai tu palaid CS 1.6 ar Windows vai Linux, kam uzlikts Windows programmu emulators. Tāpēc Android ir lēnāks un rijīgāks.

Un kurš Tev liedz uzlikt jailbreak, ja vēlies visādus bērnišķīgus mēslus salikt? kustīgus ekrānus un tamlīdzīgus elektrību rijošus brīnumus. Man tas nav vajadzīgs. Un datora izmēra ekrāns man arī traucē, jo nēsāju telefonu kabatā. Darbam lietoju ipad un imac. Viss sinhronizējas (šeit es runāju par man svarīgu programmu sadarbību caur mākoni) un vienmēr strādā perfekti. Man ir svarīgi, lai dokuments būtu ērti un saprotami pieejamas. Man telefonā nav mūzikas un ja vajg, tad caur utorentu novelku un ielieku. Bez kādām problēmām. Man paziņa lieto samsung note un bieži sūkstās par mākoņa sadarbību ar datoru. Un tas comic sans šrifts man šķiet katastrofa... tikai pavisam nesen androīds ir izlīdis no gļukaina produkta statusa, bet ja grib nopirkt iPhona kvalitātei līdzīgu telefonu, tad tāpat jārēķinās ar līdzīgu cenu...

Redzams ka tev pašam nav bijis Iphone jo šie pieņēmumi ir līdz galam nepierādīti, 1. Labi piekrītu iphoniem nav lieli ekrāni un reāli ir tikai 5 varianti ar telefoniem, bet arbut ir cilvēki kuriem nav vajadzīgs sev kabatā nēsāt plazmas ekrānu, pietiek ar mazu kompaktu telefonu.2.Iphoniem nav tik daudz logrīku kā androidiem, bet tie ir pietiekosi daudz lai varētu izvēlēties kads tev patiik.3.Nu par klaviatūrām runājot labi ir viens veids, bet nu neredzu baigo iemeslu kapec androidi butu labaki tikai tapēc ka vinjiem var izveleties vairak klaviaturas.4. Ja neesi dzirdejis tad ari ir tada programma ka Itools, un pieslēdzot telefonu pie datora vari atvēt savu muziku, un nodatora pa taisno iemest savas dziesmas, failus, bildes, filmas, serialus, butiba jebko ko tev vajag.5. un piektais iemesls varbut ir vienigais kapec androidi ir labaki, ja piekritu ar laiku apnit telefona izskats, un saja gadījuma tiktiešam andoidi razotaji ir creatīvāki.Tikpat labi tu pielādē iphonu pilnu ar failiem, un pielāde androidu, androids momentali sāks bramzēt un gļukot, bet iphons ies ka pulkstetiņs. :)

Pirmkārt, ir vērts atzīmēt, ka šī lietojumprogramma darbojas ļoti ātri, turklāt interneta pieslēgums nav nepieciešams (viss notiek bezsaistē). Jūsu atrašanās vietu nosaka, izmantojot GPS, un tas tiek darīts ārkārtīgi precīzi un precīzi. Īpašās informācijas saspiešanas tehnoloģijas dēļ kartes tiek ielādētas uzreiz. Tāpēc lietojumprogramma aizņem ļoti maz vietas mobilajā ierīcē, kuras pamatā ir android.

Bezsaistes iGo navigators darbojas, izveidojot savienojumu ar GPS satelīta savienojumu. Šo programmu izstrādāja Ungārijas uzņēmums NNG. Lietojumprogramma ir aprīkota ar lielu skaitu adrešu un visu veidu noderīgām vietām. Tas darbojas ārkārtīgi ātri, 500 km maršruts tiek uzlikts ne vairāk kā 10 sekundēs, bieži vien pat ātrāk, savukārt interneta pieslēgums nav nepieciešams.

Ir vērts atzīmēt vienu trūkumu, kas principā ir diezgan nenozīmīgs. Meklēšanā labāk nejautāt adreses ar skaitļu daļām, jo \u200b\u200bnavigators nespēj pareizi virzīties uz tām. Lietojumprogramma lieliski darbojas ierīcēs ar android operētājsistēmu.

Tas, iespējams, ir slavenākais navigators, kas ir piemērots gan android ierīcēm, gan citām platformām. Iespējams, pasaulē nav nevienas vietas, kur nevarētu saņemt norādes, izmantojot Google Maps. Lietotāji var arī interesēties par orientieriem, pievienojot tiem fotogrāfijas. Tas var darboties bezsaistē.

OsmAnd ir bezsaistes navigators, kas paredzēts galvenokārt ceļotājiem. Ar šīs programmas palīdzību jūs varat pārvietoties pa nepazīstamu zonu, uzzināt savu atrašanās vietu, atrast nepieciešamo māju vai jebkuru citu objektu, kā arī uzzīmēt maršrutu. Lietotājs ar android ierīci var uzzināt par skaistākajiem un populārākajiem tūristu galamērķiem.

Ir desmitiem programmu, kas viedtālruni pārvērš par navigatoru. Izvēle atbilstoši manām prasībām atstāja tikai vienu programmu: Locus Map (Locus Map). Tas tika rakstīts tikai Android ierīcēm, tāpēc viedtālruņu izvēle ir ievērojami samazinājusies. Ir bezmaksas, nedaudz apgriezta Locus Free versija, pilna Locus PRO versija maksā 8 USD vienreiz, es iesaku to instalēt uzreiz, jo, jauninot no Free uz Pro, jums būs jādara viss iestatījumi no jauna, un to ir daudz.

Vai ir vairāk nekā saraksts? To es izrakstīju tikai to, kas man ir interesants. Programmas iespējas ir vienkārši pārmērīgas, izstrādātāji cenšas izveidot visuniversālāko lietojumprogrammu, kuras pamatā ir GPS. Milzīgā iestatījumu skaita dēļ ar tiem nav viegli tikt galā. Es aprakstīšu, kā padarīt visvairāk nepieciešamo pārgājienam.

To var izdarīt šādi: atveriet lietojumprogrammu Google Maps. Pagaidiet, līdz tiek noteikta atrašanās vieta, un centrā parādās zils aplis, kas atzīmē jūsu atrašanās vietu tagad. Īsi pieskarieties tam, logā, kas tiek atvērts apakšējā kreisajā stūrī, noklikšķiniet uz "kalibrēt kompasu". Ja precizitāte ir uzrakstīta: "augsta", tad nekas nav jādara. Un, ja precizitāte ir vidēja vai zema, tad pagrieziet tālruni, kā parādīts attēlā, līdz parādās paziņojums, ka kompass ir iestatīts.

Lejupielādējiet Mapc2Mapc programmu, instalējiet to. Bezmaksas versijā funkcionalitāte ir tāda pati, bet karte būs netīra ar sarkaniem krustiem. Ja tas jums ir kritiski, licence maksā vienreizēju 20 USD. Vai arī meklējiet bojāto versiju. Esmu redzējis tikai vecās versijas, tajās ir daudz kļūdu, un funkcionalitāte ir sliktāka.

Seven Roads piedāvā lietotājam draudzīgu saskarni un detalizētas kartes. Programma var saglabāt maršrutus un elastīgi pielāgot visu funkcionalitāti. Ļoti jauka iezīme ir iespēja izveidot savas kartes. Lietojumprogrammu var vēl vairāk uzlabot, lejupielādējot dažādus papildinājumus.

Mūsu Android navigatoru reitingu turpina lietotne Waze, kas ir aprīkota ar lielu skaitu sociālo funkciju. Izmantojot šo programmu, jūs vienmēr būsiet informēts par sastrēgumiem, ceļu policijas amatiem, ārkārtas situācijām uz ceļa un pat kameru izvietojumu. Waze izmantotās kartes ir ļoti detalizētas un informatīvas

Šo lietojumprogrammu izlaida vadošais navigācijas sistēmu un digitālo karšu izstrādātājs. Lielākai ērtībai programma spēj pārslēgties starp 2D un 3D režīmiem. Ir lietotājam draudzīgs interfeiss ar ātru piekļuvi visām nepieciešamajām funkcijām. Balss vadībai šeit, atšķirībā no vairuma navigatoru, ir dabisks un patīkams tembrs.

Google Play tiešsaistes tirgū ir daudz lietojumprogrammu navigācijai Android ierīcēs. Daudziem no tiem ir nepieciešama piekļuve ātrdarbīgam internetam, kas pat šodien nav visiem lietotājiem un ne visā valstī. Par laimi ir tā sauktie "bezsaistes navigatori". Citiem vārdiem sakot, tie ir atsevišķi navigatori, kuriem nav nepieciešams aktīvs viedtālrunis vai planšetdators. Tajā pašā laikā ir gan apmaksāti, gan bezmaksas varianti.

Mūsdienās gandrīz katrs cilvēks laiku pa laikam izmanto navigatoru - šī noderīgā ierīce ļauj nepazust nepazīstamā vietā un ātri atrast vajadzīgo māju, virzienu vai ielu. Bet dažreiz jums ir jāizmanto navigators bez viedtālruņa vai planšetdatora interneta. Vai tas ir iespējams? Kas tieši nepieciešams, lai viedtālrunī instalētu šādu lietojumprogrammu un kā tā darbosies? Kāpēc tas ir vajadzīgs? Par to visu uzzināsiet šajā rakstā.

Tas nozīmē, ka parasts viedtālrunis var viegli aizstāt vienkāršu navigatoru automašīnā, ja tajā instalējat labu navigācijas lietojumprogrammu. Īpašā Android operētājsistēmas lietojumprogrammu veikalā, ko sauc par Play tirgu un kurš, iespējams, ir pazīstams ikvienam šādas ierīces lietotājam, ir daudz programmu, kas ļauj noteikt jūsu atrašanās vietu. Daudzi no viņiem ir bez maksas.

Lai izvēlētos vispiemērotāko programmu, jums skaidri jādefinē mērķi, kādiem tā kalpos. Piemēram, ceļojuma maršruts ir ļoti svarīgs - ja tā ir Eiropa, tad labāk izvēlēties īpašu aplikāciju ar detalizētākām kartēm un aktuālu informāciju, un ceļojumam pa Krieviju acīmredzot būs nepieciešama cita programma.

Google Maps - šī utilīta pēc noklusējuma ir instalēta milzīgā ierīču skaitā un var darboties divos režīmos: tiešsaistē un bezsaistē. Šīs kartes, kas ļauj jums pārvietoties jebkurā apgabalā, ir viena no labākajām Android navigatora opcijām. Lietojumprogrammu arhīvā ir gandrīz visu planētas vietu, tas ir, daudzu valstu un atsevišķu stūru kartes, kur dodas drosmīgākie ceļotāji. 041b061a72

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

• Amorn Nala
    Amorn Nala
  • Bennett Wright
    Bennett Wright
  • Liu S
  • siepresarin
    siepresarin
  • Liam Nelson
    Liam Nelson
bottom of page